#IDEADEPROJECTE

 

Què és cultura? La cultura és una eina. Una caixa d’eines que serveixen per construir el món i els seus objectes. La cultura és un mecanisme d’adaptació que utilitzem per produir i intercanviar símbols; símbols que serveixen al seu torn per PENSAR, SOMIAR, IMAGINAR, APRENDRE, EXPLORAR. Què és cultura? La cultura és un palimpsest infinit, diu el filòsof Roland Barthes. La cultura és un joc, una dinàmica que creix en totes les adreces; que s’alimenta i es reescriu amb cada nou participant. Una cultura activa i transformadora. Què és cultura? La cultura són els contes que expliquem per comprendre’ns millor nosaltres mateixos i els altres, diu l’antropòleg Clifford Geertz. Per això la cultura no pot ser un luxe: és un article de primera necessitat per a tots. Què és cultura? El millor resum de la idea de cultura és aquell que presenta la cultura com una llarga conversa. Una conversa entre tot el que és cultura, diu l’expert en polítiques culturals Teixeira Coelho. Innovem en tecnologia; innovem en serveis; innovem en indústria, però, innovem en cultura? El futur requereix d’una cultura diferent: LLIURE, PARTICIPATIVA, ACCESSIBLE, HORITZONTAL, PÚBLICA, REFLEXIVA, COMUNA… INNOVADORA. Des de Trànsit Projectes creiem en una cultura oberta, compromesa i sostenible; una cultura per a l’empoderament de les persones. Una cultura oberta, sense centre ni perifèria. Una cultura innovadora per a la innovació de la cultura.

 

 

¿QUIÉNES SOMOS?

 

Tránsit Projectes somos un equipo de personas con saberes e intereses muy diversos que actúan desde una base de colaboración entre empresas, agentes culturales  e instituciones. Somos profesionales en la adaptación y expertos en la multitarea. Gestores culturales, creadores, mediadores, educadores, comunicadores, consultores e investigadores que trabajan a favor del acceso al capital cultural. El fotógrafo Fede Nieto nos ha retratado para que nos conozcas. Somos Trànsit de ideas y de personas.


 

Trànsit Projectes i la Responsabilitat Social Corporativa:
Más Información

 

 

 

 

 

¿Quieres saber más sobre nosotros o consultar en qué estamos trabajando? consulta nuestro blog:
http://blog.transit.es

PROYECTOS

ALIADOS

 

QUÈ FEM?

Des de Trànsit Projectes col·laborem amb els principals experts i organitzacions culturals, educatives i socials, per definir noves estratègies per a empreses, associacions, fundacions i institucions públiques. A més treballem per generar continguts, programacions, esdeveniments i projectes de caràcter cultural i social. Un treball que duem a terme des de 4 àrees fonamentals, centrades en la idea de sostenibilitat cultural, així com en la voluntat d’innovació. Som Trànsit d’iniciatives i metodologies de treball.

Planificar/

 

Des de Trànsit Projectes colaboramos habitualmente con los principales expertos en organizaciones culturales, educativas y sociales con el objetivo de definir estrategias innovadoras para empresas, asociaciones, fundaciones e instituciones públicas. En un escenario de cambio constante es imprescindible redibujar perfiles y funciones, definir nuevas líneas de acción y sistematizar procesos internos de funcionamiento.

Gestionar/

La gestió de serveis de responsabilitat pública i gestió privada adquireix sentit sempre que l’aliança parteixi de criteris comuns -tant sobre els objectius a aconseguir com sobre les estratègies per fer-ho- i de la correcta definició dels rols. La llarga experiència de Trànsit Projectes en aquest tipus de prestació reafirma la nostra vocació organitzativa.

Coproduir/

 

La realització d’esdeveniments i activitats culturals, des de l’adreça creativa fins a la producció tècnica, ha de concentrar els seus objectius a transmetre una idea, una #ideadeprojecte. L’experiència professional és fonamental, ja sigui per garantir una excel·lent organització de grans esdeveniments, com per trobar solucions singulars en les activitats de petit format.

Comunicar/

 

Tot projecte és una història. Tota iniciativa cultural és una trama narrativa. Les estratègies de comunicació d’un projecte cultural suposen reflexionar sobre la missió, la cultura organitzativa, la visió, els models de gestió i el propòsit del projecte però, sobretot, busquen emocionar el seu públic.

 

testimonio

MADRID

BARCELONA

+34-93-319-4750

Avda Fabregada, 22 planta 3. 08907 L’Hospitalet de Llobregat – Barcelona

info@transit.es